carta hati

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 19, 2016

Happy Upcoming Anniversary

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pejam celik dah 5tahun dah ikatan sah kami..
penuh liku2 kehidupan.. sekejap diatas sekejap dibawah..
smoga kami lebih bersyukur..atas nikmat2 didunia..
terima kasih kerana hadirkan suami dan anak2 yang bg kemanisan dalam rumah tangga
dan yang bakal hadir April 2017.. umi tak kesah awak girl ke boy
awak tetap comel dihati umi dan waled..
 
dengan ini saya memohon maaf kepada sesiapa yang saya pernah menyakitkan hati..
tanpa sengaja dan tidak sengaja..
selama kehidupan ini..
 
-sekian-
gegulahatieyabid

me and my fat.

 
 
lepas setahun setahun..nak kurus tak kurus2..
2014 lepas tu 2015 lepas tu 2016
azam tu datang bila badan da mcm mak2.. mama lagi comel dari ank dia..bahahaha
 
takde teman? xde kawan? malu lah..
ni sume ade dalam diri aku time tu.. tapi smpai satu tahap..tak kan ko nak gemok cmni..da la gemok
kompom jadi pemalas tahap dewa.. yela perut beso, peha besar.. ape lagi yg besar..
yg lain tuh tak payah sebut lah.
 
 
bayangkan sebelom aku join slimbio nih..
aku da start bercinta ngan atkins.. and aku da ganti puasa selama 1bulan..
BERJAYA turun 3kg jelah.. pastu naik balik wakakaka..
 
join slimbio berat aku time tuh 69kg smpailah merasa berat 58.6kg.. Selama 4bulan..
 
oh gemoknye
 
sekarang ku tertewas lagi pabila..disahkan pregnant semula..
semoga ape yg dah belajar masa join slimbio tu boleh diterapkan semula..
tapi bangga bila hasben sndri smpai ke sekarang asik puji je..
kegigihan I ols waktu menguruskan badan tuh.. :)
 
kalau nak kurus senang je.. buang semua alasan2 yg hadir dalam diri tu..
i'allah Berjaya..
 


Wednesday, October 5, 2016

berkarat..

Dua tahun sekali apdet blog.. kesian betol..
tadek mase.. dengan hero dua orang yang asik berpusing mcm gasing... asik bergusti.. asik bersepah.. ajoyo... 
bukak lappy je ade je nak ABC lah..WHeels on the bus la..mcm2 drama..

last2 dengan bangganye adik Umar dah ranap kan Screen lappy..
officially da sebulan..tahniah budak bijak..