carta hati

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 7, 2009

hard to me..bt must go on...yeaH..!!



its diffclt to find bestfren..bt to find ordinary fwen was easy..
last sunday i had lost my bestfwen..(not pass away to me she is my bestfren bt me to her??mybe kwn utk djadikan tunggul..tmpt tmpg berak cm2 kot..i dunno la cos she said det she dont noe apprciate me..det time i was soo sad.. det i hav a beshfwen like dis..i dun want her money or prsent...det all is extraordinary apprciate..i juz wanna her to apprciate me...xsbsar mane pun scubit gram je..
slame ini aku dgr luahn prasaan ko..lagi nak ckp kat aku cm2..aku tau ko rmai kwn laen so go on wit ur life n ur up to date n lovely fwen..
and last of my words to her is..thanx 4 evrything n..gud bye 4 ever..
ini kata putus aku...kali ini aku btol2 tguris...sakit sgt tp aku takkn bpatah balik...biar la ape pun dia nak crita kat kwn2 dia yg laen...crita lah...kalo rasa bnda 2 100% d truth...mmg bodoh..



..moment of magIc

afta aku blik dr training...aku ada la improvemnt utk bhdpn ngan cus..yg plbagai ragam dan gaya..huh.....mmg troK aa cus kat ou nie..hehehe..knape bile kita jd cus kita tak cm gitu??
ah ignore jek...tp aku tak dpt nak create de moment of magic kat cni coz cus kat ou cm 2 la...smpe bile pun dok cm g2 jek..

bkn pe nie slalunye ayat cus : bleh u cpt tak?? i rushing nie....ada hal...
- tp lepas slesai yg 2..aku nmpk muke dia dua tiga kali dgt cus svice...td kate rushing tp smpe closing pun dia ada ag...tatau nak katO la...

kadang2 aku...



tapi aku still....






training at pavillioN

1st time aku g Pav...agak tokojat ckit..alah mklumla..ta penah pegi..wawawa..org kL murtad.. besh la g sane..parksOn dia mang besh...fulamak..pegi sane ase cm nak patah kaki doK selling fLoor dia..kat ou pun taK cm gitu..mang gmpak la..brg2 pun branded..dan harga agak berlian la kan...hehehe...

1st day..aku dtg sOwg..aku tatau nak jmpe saPe..n pinTu msOk parKson ceLah bedaH ane..nseB bek la..de sOwang amOi nie suPPlier utk PrKson nie pun doK carIk gak parksOn pe ag...fOLLow jek la..crik sme2 hehe tibe2 je cm da kenal lame..lalalaa~
da jmpe 2...HD lak suwO tunggu kat lua..hampas kepala btOL da la aku da smpe PaV kul8 ag...tup2 asOk kuL 10..agk mnyirap la jgaK...yg lg mnyirap aku kje 1week da kena g traing...pas2 lak tbe2 n rush2 jek..hangin bTol...

ari 1st until 3 teOri uat role play bnyk..smpe da ta larat da.yg beshnye de nyanyi2 joget2...hehehe ta tensen sgt la..ari ke 4 dan seteruSnya dduk di sEllinG flOor...
aku peLIk la mase greeTing jek..mustI customer nak tnye aku pdhal org len pun ada..mybe aku Pke tudung Kowt..ehehehe...sBB kat Pav sume Ta pke 2dung...hahaha....so aku sOwg jek yg gnJiL..wawawa...

mase dOk selling fLoor mcm2 ktorg buat..menyanya(mrayap)..prodct knowldge..checking floor...dpt gak uat 1 portal svice..hehehe..=)..offer sOme sweets to custOmer..

mase training nie aku dpt kenal..ms chin, abg zari, zariq,zafir, she, acip, alip, zul..(paksOn PaV).chan chin chun n aL (pksOn one BrneO), fizan (prksOn grnd Kuantan)..