carta hati

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 31, 2010

sakit..sakit...dan sakit sangat2...



hari nie i mc...waduh2 sakit bgt rahim ku nie....huhuuhuuhu....xmamPu aku nak hadapi sakit nie...bgantung pd ubt je...ilang ubt sakit datang balik...even Tho~ sbln skali....tanak tanak...xlarat nak bgUn g kerja aPatah lagi nak drive dlm K'adaan jln YG jem....waaa....i hate it... everyday jem jek....
.

Tuesday, March 30, 2010

budaK skarang kaki buli...

bukan sbb pe...

adek aku Mohd Aiman Faris...skrg drjh 1...
di pergi sekolah dia kena buli....tp nseb bek dia jenis bg tahu mama...itu yg bg tahu la...yg xbg tahu...??entah la..
smlam la mama ckp kat sekolah kena buli budak 2 tumbuk muka dia...n siap warning..jgn bg tahu mak...amBoi....jmpe budak 2 nak kasi sekeh skali...mama ckp nak jmp mak bdk 2...tp mama kt kalu mak bpk dia pun cm smseng mang anak pun cm samseng la...hermm manusia2...

den arinie lak....aiman balik dia pnye kaki bengkak....katenye jatuh tangga sbb xthn nk kencing..ag pun ujan licin tnga..itu dia kata la....kcian kat dia...kalu lebam jek xpe ni bengkak cm telo aym plak...2 yg tekan dia spY gtau jth ke org tolak...tp dia still ckp jatuh...mang jatuh la kowt..
*nak suwo eman pukul alik xleh....kalu suro mang dia wat sbb da test skali hahaha~ ms skolah agama de gak budak ske mik alat tulis dia...pthkn pmbaris la mcm2....hahahaha skali aku ckp kat dia " eman kalu dia kaco eman lg...eman pukul je dia macam eman pukul adik irfan slalu...hehe~ pkul adik irfan buleh xkan pukul org yg kaco eman xbuleh..

~dia wat tol2 dia skolah tnye la dia...bdk 2 kaco lagi? dia ckp x...sbb eman da pukul budak 2...tp cikgu ckp aiman jgn buat kwn...hehe~ cikgu pun satu tah hape2 murid kena pukul kena kaco dia wat dekkk jek.....buta tuli je...yg pasal kena tumbuk 2 pun sme...eman ckp...cikgu ada tp cikgu xbuat ape2 xmarah pun...haishhh.....tatau nak kata.....

BenganG kepada si BanGang...

nowdays...sesape yg add facebOOk aku mst aku lebey bhati2....check satu per satu....adakah dia study di.....adakah dia bkawan dgn dia.....any relatioN wit themmm all i dun want to approve...tlg la weh xpyh la suWo kwn2 ko thegeh2 add aku nie..aku da tadek pape ngan ko k..nk jdik spy ke ape..nak tgk pic aku kew..HELLO!! i'm very2 happy withoUt u in My life ok....i noe bukan ko yg lelebey Org tua 2 yg lelebey...sick of u Oll lah...rimas aku dibuatnye...ada la jgk 3 owg fwen ku yg de kna mngena...bt if i sick of them i'll delete them...so mind ur Own Buss...jgn kacO aku...if wanna be mY fwen juz be my fwen...not be a sPy...i hate my sHit2 past mmRy ok....

satu ari 2 ada la sOwng minah nie....mle2 ok..msg at my fb....dia strt dlu..1stly think she juz wanna be fwen o sumtin..den she msg me...and say my face lOOK funnY wearing my glamOur spec....and asking me to change mY pic....HellO u lOOk sOO care Bout me,,,,den i says....this is my Pfile i can cHoOse wut ever Pic i want..and if i asking u To change ur Pic did u want....peh 2 tetibe melenting.....huh Such a damN gurl...haaa ppuan tu Org tua 2 la anta sUwo tgk aku kt fBook...

kaLO cantek sgt tape...ok i can accpt coz mybe u more Hot chic den me more fashiONable ur wutever la.....ini...hermmm tah la....tadapek ku nk kata lg..

SAat mataKu tak dapat nak pejaM dan saaT ini Azan Mazli lena dibuai Mimpi...huhuhu=(

ooo dear boboLog...da lame xupdate cnih kan...hermmm...

bukan tadek pape nak dikongci cume tlampau bnyk mslh smpe tak terCoret kat cni....

sUmtime...

aku...







sedih..





muram...




geMbira sesangat....=)



..bnyk benda yg blaku..aku kecewa gak dgn benda yg blaku nieh...thanx 2 sumone...coz make my life like dis....i hate u sOO damm much....