carta hati

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 16, 2012

saya jeles jugak walau tidak sengaja!!

MyEm0.Com

baru seminggu incik usben try minum nutrisi ni..
dan saya sediakan utk dia sendiri nutrisi ini..
langsung xikot cara2 nak minum...
tetapi...
ahad haritu.. masa opening event saje timbang
turun 2kg...grrr sangat berbulu... sbb aku nek 3kg...xminum pun nutrisi tu..malas..haha
david advise hubby spya nek kan brat bdn balik...
n ubah cara minum..hehe sorry abg...ayg lupe cara mama minum kat rumah tu
sume nak kasik SELIM...
nseb bek de baby..kalo x selim jgak gamaknye i ni..huahua.. 

Thursday, April 12, 2012

salah paham + xle tdo

sekarang senang je org nk ngaku ape yg dia dah buat tu salah paham
kenapa sebelum aku salah paham ko awl2 betulkan keadaan supaya org xanggap benda tu salah paham
ye aku sangat marah.. marah kenapa?
sangat marah ati ni rasa sakit tau... u just wait when the karma do the job..
u will get what i feel now..
xkisah la sape punye salah.. org hack ke ape..should be benda tu boleh dielakkan.. betol x?
yg ko bkn main lagi suke bila org anta kai FB ko mcm tu..
mang kene la sumpah seranah..grr...

MyEm0.Com
wachaaaaa!!!!

what ever is.. dah end smalam.. mls la nak pk lagi..
sian orang dalam ni.. :)


MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

Semalam xleh tido 
hidung ni haa tersumbat.. pukul 3.50pg baru terlelap pastu 
terjaga pulak pukul 6.oo pg jari kaki rasa terseliuh..

 kul 5.30pagi baru hubby balik dr keje..
yg ajaibnye.. bile perut ni kene gosok ngan tapak tangan hubby trus hidung tersumbat tu hilang + tdo lena je..
ooo baby nakal ye..nak daddy usap dia upenye..
cian mummy tau xpat tdo.. ~nakal..!!
namo nakal2 lew.. bg mummy tdo cecukup tuk trimester ni..
mummy tau nnt trimester akan dtg awk aktif nnt.. lagi la 
masak mummy awak ni.. hehe :)

Wednesday, April 11, 2012

wedding lagi...

bukan saya buat wedding skali lagi oke.. 
haha~
adeehh arini dpt call dari cousin plak... dia gtau wedding dia 
15.04.2012/29.04.12
25.04.2012 - checkup
28.04.2012- wedding nurul ezra
adehh cmne nak lari ni haa..~

adoi cepat nya bru minggu lepas hang btunang aku rasa..adehh... mesti xdpt p..sbb kat perlis..

nasib baek la  semuanya selamat dari tsunami..
alhamdulillah syukur kehadrat ilahi... kerana beri peluang pada umat2 manusia untuk 
bertaubat..

Thursday, April 5, 2012

3months....

pejam celik..pejam celik...
baby inside mummy's tummy da 3bulan kan...

sume brubah bila tau preggy..
itu ini xboleh buat..
tgk tv bnyk2 xboleh..
Lompat2 xboleh..
lari2 xboleh..
Niarap xboleh..

yang bolehnye..
pagi kene sarapan
makan ubat + vitamins
mnum susu(slama ni xpenah nak minum)blueekk
~but just for u my dear baby mummy mnum jugak..
makan..dan  makan..dan makan.. itu je..hikhik..
tp untung la boleh masak sbb xde alahan..
yela bkn ibu ngandung yg lelebeh ngidam..
daddy nye yg ngidam lebeh...
nak ngidam plak..sume yg mummy masak je masalahnye..
bgus btol daddy awak ye..!! kalau ngah sarat xtau la cmne..

xsabaunyeee...esok nak g tgk baby...yihoooO... 
mlm ni balik Kota Damansara 
scan kat sana lah... hehe...
xsabaunye..tp nanny lak tadek kat umah 
bz bisness HERBALIFE pulak..g PENANG..
caiyok2 nanny..t bli gift tuk cucu ye..hehehe~