carta hati

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 25, 2012

bLerghhH..STRESSS


Kalau dah DIVA sangat balik duk rumah je lagi baguss..
Argghhh nyusahkan aku je..
Tugas ko kan.. Ko la bertanggungJawab..
adOi tuan puteri… orang tu dah berhenti ko dpt tugas dia..
ko kene tau la dari Basic smpai Sekarang.. Pedihh la
Time aku.. sume nak kata.. aku Patot blajar semua..

Hari2 aku xde hati nak dtg kerja..
Kalo de rezeki..mang aku blah trus je dari sini…
Lg2 ade jenis yang kaki2 kipas ni aku elergi sepi btol..

hureeyy...hureyy...

Salam olls..hehe~

Ce tgk pic bawah ni.. sangat hampehh kan..
ni sume keje opis mate yg xde keje print pic aku dekat facebackk aku time aku AL..
kate nye sape suh tinggal botol air kat opis.. hampehh...


siyes pic ni memang lucu..
hasbend aku snirik gelak tgk pic tu..
setiap kali dia tgk mesti gelak..
hehehe~ love u ubby... 
sayang u bnyk2.. happy sangat dpt happy kan u..
even tho~ perangai tah hapew2 & menjadi2 ni terjadi waktu i preggy..
i tau i mang giler comel..hahaha~!! (xle blah)

memang xsabar nak tunggu baby keluar u ollss..
perasaan dia sangat laen.. 
berbeza ngan prasaan membuak2 xsabar nak pakai HIGH HEELS balik..huahua..!!
(brapa kali lipat baju baby dalam bakul tu..) 
"even tho~ xtau gender kan"
berdebar ati makk...

ummi xsabar sayang tgk anak ummi sendiri..yawnn..
tapi keluar la ikut mase dia yew sayang.. <3












Friday, July 13, 2012

supriseee~!!!






 
baby Boy
baby Girl




COUNTING DAYS.. DULU NAK KWEN PUN DUK COUNTING JUGAK..hehehe~ yg best nye.. coounting yg ni..penuh dengan suprise..!! sbb xtau BOY ke GURL...ehehe~ janji sihat and cukup sifat.. amminn...