carta hati

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 20, 2012

sakaiii ke sakaeeii

hai2..lama xhapdet.. mls la nak hapdet sal peknen2 ni..hehehe
bkn tanak share..nanti2 la..

ni pun citer lama...

ni nak citer ni..ade la sorg minah ni..kwn ke..? kenal la xpnh kwn pun
kat pesbukk..eden terbaca la wall post member nih..
tetibe.. terperasan lak hai.. mcm wall post tu member den ni si S komen.. pas dia ..dia lagi..
aihh pelik nao.. aku kenal ke sipolan yg xnampak post komen tu..
aihh ade musuh lagi ke aku..?? banyak sangat musoh ko yana oii..haha~ sengal..
den bukak la pesbuk incik hasben.. memandangkanye pun adOi.. 
asben pun fwen nan S ni..
den tgk.. ehh minah ni den konai bona.. tp xpnah tegur.. or cuit.. or kutuk.. or seangkatan dengannye lah pun
aiiihh ini mengundang ketachingan den ni..
di godek2 la pesbuk dak gegurl giler howt ni..
wall dia leh bace sesikit.. pic dia pun leh tgk sesikit..
tp bkn nak tgk ape pun..den konai eh ngan dak ni..gitu2 je la..
den godek2 kot ade kato kat den kat wall kan.. ne tau kot den penah terlanggar bahu dia..
dio marah ko den ke.. tu block den..

click

click

click

(bunyi mouse den tokan)

wall

 photo

friend

like

 tot..tet...tot..tet..


last den pegi kat about..

den baco la.. mcm den penah tgk ayat tuh..

lahhh copy den punyo la..

patot la block den...

gigih betol dia kan...tergelak BESAR aku time tu..
perlu ke sampai nak block semata2 copy paste info makcik...
makcik xsaman pun...


 

Monday, September 10, 2012

set bersalin..


duk syiok sangat simpan barang baby dlm keta.. 
tp brg mak dia xda pun dalam keta..wakaka~
sengal btol..

untuk berpantang 1st baby ni aku pilih set bersalin MUSTIKA RATU lah..

aku pilih set ni sebab bace akak kat opis kata okay..
nampak cam best jer..
dapat bengkung moden sekali..(tp still nak kai bekung tradisional even org kata susah nak lilit bekung moden stengah org kata t ade glebeh2 xrata..hihi..)
i nak selimm cepat..hihi..


yg bwah ni nak kene beli gak nih..