carta hati

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 27, 2014

mati itu pasti

Sedihnya..
sedih tak terkata..
aku hanya mampu baca shj tiap kali status wife fendi(uncle) dekat facebook
smpai tgn ni berat nk taip komen dekat wall dia
aku cube duduk ditempat dia
ya mungkin aku akn mcm tu juga... menangis..xlalu makan..feel very lost
macam mana nk hadapi kehidupan akan dtg
tapi tuhan lebih sygkan dia..nak tak nak kene teruskan hidup

bygkan tido sebantal..mkn sama-sama..gadoh..gelak
tiba2 pergi buat slamanya
kosongg kosonggg betol hidup..

tak dpt ku bygkan kalau ianya terjadi pada aku.. cukup la kehilangan arwah abh scra mngejut dulu..huhu
yg lagi takut amalan aku dan suami tak cukup
ya allah takutnya..tapi kdg alpa jugak

P.s: harap cyma tabah hadapi dugaan ini.. we loff you.. walaupon kita rapat dekat pesbuk or wechat je..





Al-fatihah